Ootamatu reisija

Kui tavapäraselt pildistan ma linde siis vahest timmin ka makromaailma tegelasi. Selle pildi tegemine tuli juhuslikult, nagu ikka selle elusloodusega kord on. Olin tegelikult läinud mere äärde, et minna ujuma ja üldiselt ma mere äärde ilma kaamerata ei lähe. Ning kui ma ühel hetkel oma kõrval seda kihvti siblijat kohtasin, haarasin kiirelt kaamera ning proovisin teda pildile saada. Kui pildi olin ära teinud, siis märkasin, et millisekundiks oli ka üks väike kärbes selle sajajalgse selga hüpanud, kes meenutas kui ainsat reisijat “ühistranspordis” :). Kihvt, et sellised hetked vahest ka pildile talletatud saavad.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: