Hommikused uudised

Erinevate sündmuste tõttu on jäänud blogisse väike auk sisse. Proovin jõudumööda siiski postitustega jätkata, kuigi suvi on ilmselt kõigile kiire aeg :). Tänane pilt Mai käigus külastatud karuvarjepäevast. Noor karu oli hommikul päikesetõusu ajal liikvele tulnud ning nö loeb märgistatud puudelt uudiseid, kes on möödunud õhtu jooksul seal käinud ning mis lõhnasid maha jätnud. Karud hõõruvad end vastu puid, et maha jätta teiste jaoks infot, kes seal ringi liigub. Lõhnade hõõrumisele järgneb tihti ka puukoore märgistamine küünte või hammastega, mida kõrgemalt, seda tõsiseltvõetavam :). Mai 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: