Musträhn

Mõned nädalad tagasi sattusin nägema musträhni ülelendu. Andis ta veel hiljem oma valju häälega märku oma asukohast. Eelnevalt oli silma jäänud mõni suurem auk puus, mida koheselt musträhni omaks pidasin. Ja nii läksin sinna oletatava(te) pesa(de) juurde tagasi. Miks ma seda mitmuses kirjutasin? Ühel puul oli kokku 3 auku :). Puu all toimetades ühel hetkel põgeneski pesaomanik tiibade vuhinal minema. Jäin siis pisut eemale vaatama ja ootama, kas julgeb pessa tagasi minna. Läks küll pisut aega, kuid tagasi ta tuli, hiilis tasapisi puult puule, kuniks jõudis oma puu peale. Siis sai ka selgeks tema eelistatud pesa-auk :). Hiljem õhtul nägin ka teist musträhni sinna poole liikumas, ehk kui hästi läheb, saab sel aastal vaadelda musträhnide pereelu edenemist ja vedamise korral näha ka neid lahedaid häälekaid tittesid :). Märts 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: