Värbkakk

Mul on ühel korral või isegi õigemini ühel talvisel perioodil volnud võimalik jälgida üht värbkakku, kes kogu talve samas kohas toimetas. See oli küll juba mõnda aega tagasi, 2018-2019a talvel, kuid eredaid mälestusi jagub mul temast tänaseni. Ta oli ikka ääretult usaldav minu suhtes, eks olin ise ka maksimaalselt tagasihoidlik ning proovisin teda nii vähe kui võimalik segada. Seeläbi õnnestus temast ka mitmeid kauneid jäädvustusi saada. Kohtumine selle kakuga on toonud mulle isegi ühe fotovõistluse auhinna :). Et tasub meenutada ning ikka ja jälle pilte nendest kohtumistest välja otsida. Veebruar 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: