Hangelind

Värskeid pilte läänerannikult. Esimesed hangelinnud näivat olevat põhja poolt liikvele läinud. Kui ilmad põhjas karmimaks lähevad, sätivad hangelinnud end paikadesse, kus ilmaolud pisut leebemad. Tegu oli ainsa isendiga, keda tol päeval kohata õnnestus. Tänu oma suurepärasele maskeerumisvõimele, oli teda kohati isegi 15m pealt raske jälgida, kadus pidevalt silmist. Lind teadis, et teda jälgitakse, kuid kõht oli tühi ja just seal oli ilmselt parim toit, kus mina istusin ja mööda lendavaid rändureid jälgisin :). Aga saime omavahel kenasti hakkama. See on alati parim tunne, kui  suudad loodusega ühte sulada ning linnud sind tolereerivad ja iga liigutuse peale plehku ei pane. Oktoober 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: