Kanakull vees

Mida teeb kanakull vees? Ühe variandina käib end seal pesemas, kuid teise variandina käib seal küttimas. Nimelt ühes oma eelnevas kanakulli postituses juba näitasin seda sama rannal istuvat lindu. Sel hetkel polnud ta seal üksi. Ka tänasel pildil veest välja tuisates polnud ta tegelikult üksi, tema küüniste vahel oli üks noor naerukajakas. Noor kanakull võttis ikka pikalt hoogu, kuniks veest välja lennata suutis. Kui poleks ka suutnud, siis ehk oleks ikka kaldale suutnud aerutada, sest kallas polnud kaugel. Aga seda uljaspead nägin ma tol hommikul mitmel korral rannas naerukajaka noorlinde noppimas, tundus see üsna kerge saak olevat. August 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: