Metskurvits

Kui päikeseloojangu ajal metsaserval mõneks ajaks peatuda, võib näha metskurvitsaid häälitsedes mööda lendamas. Nad teevad sellist omapärast häält, päris lähedalt üle lennates võib kuulda seda naljakat krooksuvat häält :). Mõned korrad olen neid kohanud ka kuskil kännul passimas, kuid seda tavaliselt päris hilja ja pimedas. Ka selle aasta juunis kohtasin üht kännul istujat, kellest ka mõned fotod sain. Päevavalguses pole ma neid kunagi kuulnud, ega näinud. Tegu väga erakliku ja argliku linnuga. Juuni 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: