Karuvarje vol 7

Viimane postitus karjuvarje kogemustest. Loomade kõrval nägime ka mõndasid linde varje ees toimetamas. Reede õhtul toimetas üks sookurg mitu tundi varje ees, küll kaugemal ja siis jälle lähemal. Oodatult palju kaelustuvisid liikus ringi, ees olevas veesilmas peatus korraks emane sõtkas, ka metstilder käis mõlemal päeval end näitamas. Ka pasknäärid ei puudunud platsilt, kuid nad eelistasid pigem taimede sees toimetada ja poseerisid harva puuoksal. Laupäeval veel napilt enne lahkumist tuli varje taha valgeselg-kirjurähn, kes kase koore alt sööki otsis. Ka väiksemaid linde oli palju, alustades tihastest, lõpetades leevikeste ja karmiinleevikestega. Aga kokkuvõtteks tore kogemus ja võimalus näha päris palju erinevaid linnu,- ja loomaliike 15h varjes olemise jooksul. Kui kellegil huvi tekkis, kuidas sinna saada, siis soovitaks alustada kodulehest: http://natourest.ee/

Klikka pildile, et näha suuremalt:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: