Karuvarje vol 4

Kui eelnevatel postitustel oli näha väiksemat karu, kes õhtu alguses end kõigepealt näitas, siis öö hakul tuli platsile ka suurem isend, kes oli oma kasvult juba arusaadavalt suurem, kui õhtu esimene karu. Ta oli ka julgem, tulles vahepeal varjele ~10m lähedusse. See oligi parim hetk karu hoopis lainurk-objektiiviga jäädvustada. Kuna kell oli juba 23 ja valgust nappis, oli see antud momendil parim võimalus karu tegevust jäädvustada pimedamas metsa äärses osas. Hiljem liikus karu lõrisedes varje ette, kus toimetas veel mitu tundi. See pakkus karupiltnikele juba suuremat väljakutset ööpimeduses karu siiski pildile saada, kuid sellest juba järgmises postituses :). Mai 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: