Kodukaku tibud

Kodukakk, kui liik, on siiani olnud mulle nägemata liik. Kuid tänu headele sõpradele, kes loodust enda ümber märkavad ja seda enda teada ei hoia, saab vahest võimalikuks näha erilisi hetki. Nagu ka see kena kodukaku pere, kus üles sirgumas 3 vaprat tibukest. Pildistamise hetkel hoidsid nad kenasti üksteise vastu ja kakkudele kohaselt oli silmad päevasel ajal rohkem suletud, kui avatud- on ju liiga valge :). Täiskasvanud linde ei õnnestunud küll kohata, kuid need 3 nunnut sulepalli olid juba piisavaks õnnehetkeks :). Mai 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: