Sõtka lend

Jätkan eelmisel postitusel mainitud mai alguse päevast, mil end Narva jõe äärde sättisin. See  hommik oli mõnusalt niiske ja udune, terve öö oli sadanud vihma. Samas oli täiesti tuulevaikne ja nauditav hommik. Narva jõel elu kees. Parte lendas siia-sinna, kõrgemal rändasid viiresed, kormoranid. Ka sõtkaid oli jõel omajagu ning erinevate paaride rivaalitsemist oli pidevalt näha. Jälgisin pikalt üht lähedal olnud isast sõtkast, kuniks kuulsin eemalt lähemale jõudvat kalapaati. Olin valmis, sest iga hetk ehmub sõtkas lendu. Järgnevalt mõned näited, kuidas lind vehkat tegi :). Mai 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: