Lauk

Väiksematel tiikidel, kus leidub ka roostikku, elutsevad laugad. Kevadeti jagavad nad territooriume ning alatihti toimub mingi madin. Ka täna pildilolev lauk oli hiilival poosil teel konkurente eemale peletama. Kahjuks madin jäi minust eemale roostiku varju, kuid küll ma kunagi ka sinna arvete klaarimise epitsentrisse satun :). Igal juhul on nende omavahelised tülid teinekord nii kirglikud, millest võtab osa isegi 3-4 lindu korraga :D. Pole varasemalt muude liikide osas sellist ühiskondlikku madistamist täheldanudki. Aprill 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: