Väikekoskel

Olles ühel hommikul järve ääres ootamas tuttpütte oma nina alla oma mängurituaale tegema, sattus sinna järve kesele hoopis väikekoskel, keda ma varasemalt sealkandis üldse kohanud polnudki. Väikekoskel on üldiselt väga arg liik ja lähedale talle juba naljalt ei pääse. Mere ääres hoiavad nad pigem pisut kaugemale mere peale, kuid kui ta juba seal järvekesel oli, andis see lootust teda lähemalt näha. Ja nii läkski, olin selleks hetkeks suht valmistunud ka ja aimasin, et ühel hetkel ta minu juurde tulla võib. Korraks ta siis mu eest läbi aerutaski ning lõpuks mind avastades igaks juhuks pisut kaugemale lendas. Nii lähedast kohtumist polnud mul temaga eelnevalt olnud :). Aprill 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: