Kiivitaja

Sel kevadel algas lindude tagasiränne oma pesitsusaladele varem. Esimesed kiivitajad, kes on kevadel üsna esimeste tagasirändajate seas, jõudsid minu silma ette sel aastal märtsi alguses. Mujal Eestis kohati esimesi isendeid juba veebruari lõpus. Nüüd on põllud neid juba paksult täis, käib paras tagaajmine, paljud suudavad veel sõbralikult külg külje kõrval põldudel koguneda. Lähemalt sain esimesed linnud pildile möödunud nädalavahetusel, lähedalt vaadates tuleb ka nende ilus värviline sulestik kenasti esile. Ja see tutt on muidugi nende “kaubamärk” :). Märts 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: