Urvalind

Sel aastal või õigemini 2019/2020 talvel on urvalinde üsna vähe näha olnud. Ei oskagi öelda, kas oma süü on soojal ja lumevaesel talvel või pole mu teed nendega lihtsalt ristunud. Tavaliselt võib talviti põldudel ja heinamaadel neid väga suures parves kohata. Igal juhul selle talve esimesed urvalinnud sain pildile alles Vabariigi aastapäeval ehk 24. veebruaril. Üks ca 10st linnust koosnev punt tiirutas ringi mereäärsetel aladel. Tihti käisid maas puude all söömas. Üks lind sellest grupist ka tänasel pildil. Veebruar 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: