Vesipapp

Veebruari esimeses pooles külastasin Vesipappi. Või õigem oleks öelda- vesipappe. Kui algselt ei näinud ühtki lindu, siis paar tundi hiljem käis jõel lausa häälekas üksteise tagaajamine, kus korraga silmasin lausa kolme lindu. Peale seda, kui konkurendid minema kihutati, jäi üks lind mu lähedale kivile end päris võimukalt demonstreerima. Muudkui tegi oma tüüpilist üles-alla nõksutamist koos saba ja tiibade lehvitamisega. Oli teine selgelt ärritunud ning näitas ka minu suhtes võimu üles :). Sellest hetkest õnnestus ka üks näidispilt välja võluda :). Veebruar 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: