Hallhüljes

Veetsin möödunud laupäeva mere ääres, täpsemalt Põõsaspeal, lootuses näha linnuliike, keda mul veel sel aastal pildistatud pole. Mere ääres passides hakkas järsku aga silma hoopis mingi kivi moodi moodustis, mis kohati nagu paistis lainte vahelt ja siis jälle mitte. Kui sellele “kivile” rohkem keskendusin, sain aru, et tegu on hoopis hallhülgega, kes vahelduva eduga ranniku ääres pea veest välja pistis ning midagi nuhkida üritas. Vahepeal paistis ainult nina :). Nii ma sellest “kivist” siis pilti saingi :D. See on juba teine kord sel aastal, kui ma rannikul linde jälgides hüljest kohtan.  November 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: