Sooräts ja Välja-loorkull

Oma 10a linnupildistamise hobi jooksul olen neid mõlemaid liiki näinud harva- soorätsi ainult ühel korral ja välja-loorkulli mõned korrad rohkem :). Selle aasta kevadel juhtus aga nii, et nägin neid enda jaoks haruldasi liike koos heinamaal jahti pidamas. Kui olin peamiselt soorätsu passinud, kadus ta mingi hetk teise heinamaa peale ära ja kui tagasi tuli, siis oli välja-loorkull end ta sappa hakkinud :). Tundus, et mingit rivaalitsemist ega tagaajamist ei toimunud, pigem selline seltskondlik jahipidamine :). Hiljem lendas see sama loorkull mulle päris lähedale, millest sündis samuti üks tore pilt. Seda saab näha ühes mu vanemas postituses. Aprill 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: