Kallis pilt

Tavaliselt ei hinda ma pildi väärtust rahas, olgugi, et fototehnika päris kallis on. Kuid kui ühe pildi tegemise käigus kahju tekib, saab sellele pildile vägisi hinnalipik külge :). Tavaliselt autoga külade vahel ringi tiksudes hoian fotoaparaati kõrvalistmel. Just tänase hetke tabamise eel haarasin fotoka kõrvalistmelt sellise hooga, et suutsin pauguga tahavaate peegli maha niita. Peegel ise jäi terveks, kuid selle paugu peale mõranes peegli kinnituskohast esiklaas niivõrd õnnetult, et esiklaas vajas vahetust. Just seeläbi sai ka tegelikult üsna tavalise liigi, kadakatäksi, pilt endale hinnaks 204€. Päris kallis, kuid oleks võinud minna ka hullemini (objektiiv/kaamera katki vms). Suvi 2019.

Klikka pildile et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: