Põldvarblane

Mõned linnuliigid on suurel määral kolinud loodusest linna. Ühtedeks sellisteks on kindlasti varblased, keda igal tänavanurgal kohata võib. Kuid linnast väljaspool on neid juba keerulisem leida. Seetõttu käsitlen ma neid metsikus looduses nähtavaid varblasi nagu iga teist linnuliiki :). Kui koht on huvitav, või satub mu teele suurem seltskond einestavaid linde, ei jäta need hetked mind kunagi külmaks. Tavaliselt saavad nad sama palju tähelepanu, kui ka teised liigid. Isegi omaette haruldus on neid viimastel aastatel leida nö “päris” loodusest :). Siin üks möödunud nädalavahetuse piltidest, kus väike seltskond põldvarblasi parasjagu kibuvitsa põõsas einestamas oli. November 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: