Kivi kolmele

Käisime ühel suvepäeval noorema pojaga mere ääres. Võtsin ka fotoka kaasa, et ehk näeb miskit huvitavat. Ühel momendil nägin üksikut auli, kes lähedal rannikuvetes ujus. Hakkasin teda koheselt jälgima, kuna auli tihti rannikul ei näe. Lõpuks läks ta kivile end kasima ja lõunauinakut tegema. Olgugi, et lähistel oli kive teisigi, arvas üks hahk oma tibuga, et see oleks ka neile sobiv kivi puhkamiseks. Egas midagi, roniti koos kivile ja alustati sulgede kuivatusega. Ema-haha tiivasirutuse peale aga tukkuv aul elavnes ning nagu pildilt näha, võttis seda ilmselt ründe või ähvardusega :). Tegelikult oli kõik rahumeelne ja mingit vaenulikkust seal polnud. Sellegipoolest otsustas aul mõne hetke pärast kivilt lahkuda tagasi vette. Vot selline seik ühelt suvisest päevast :). Juuli 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: