Mustviires

Ühel juuli suvehommikul võtsin eesmärgiks külastada mustviireste piirkonda. See liik on mul olnud varasemalt nägemata, ehk et sel kevadel oli mul paari selle liigi isendiga esmakohtumine. Nüüd, teades nende elukohta, läksin tagasi sooviga näha ja pildistada neid rohkem. Kuna ilm oli pilves (fotograafile igal juhul sobivam, kui lauspäike suvisel ajal :D), sain nende seltsis veeta päris mitmed tunnid. Peamiselt olid liikvel minu silma jaoks noorlinnud. Eeldan seda vaadates nende mitte nii väga musta sulestikku. Linnud olid üsna tolereerivad inimese suhtes. Seisin täiesti avalikult jõe kaldal ning jälgisin endast mõne meetri kauguselt mööda lendavaid viireseid. Igal juhul oli äge neid jälgida, päris suur väljakutse neid pildile püüda, samas ka õnnelik, et tuli ka ägedaid jäädvustusi. Üks veest välja vupsav lind ka täna vaatamiseks. Juuli 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: