Tuttpütt

Suvi on kiire aeg kõigi jaoks, nii mulle, kui ka lindudele. Seetõttu õnnestub ka lindude tegemisi üsna harva jäädvustada. Kuid iga suve hakul proovin alati leida aega et külastada tuttpütte, just siis, kui väiksed juba koorunud ja ema/isa peal ringi “ratsutavad” :). Ka nädalapäevad tagasi sai neid külastatud ning mõned jäädvustused tuttpüttidest tehtud. Tutpüti peresid liikus järvel ringi mitmeid, ka tibude suurused olid erinevad. Mõned juba ujusid iseseisvalt vanemate kõrval, mõned mahtusid vanemate seljale veel ära. Tänasel pildil jäädvustatud siis üks kahest tibukesest, kes korraks vanema linnu seljast vette sulpsatas, kuid hiljem siiski selga sulgede vahele tagasi ronis. Juuli 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: