Vihitaja

Kui tavaliselt on vihitajad, ehk teise nimega jõgitildrid oma nime vääriliselt jõgedel nähtavad, siis see isend oli oma pesa loonud ühte liivakarjääri, väikse veekogu lähistele. Lisaks veekogul elutsevale sõtkaperele, oli seal ka üks pesakond väiketülle pesitsemas. Olles veekogu äärde kaldapääsukesi vaatama läinud, sain nii vihitaja, kui ka väiketüllilt pahandada, et neile liiga lähedal olin. Kui sain oma eesmärgi, kaldapääsukese, pildile, lahkusin tuldud teed tagasi. Tänasel pildil ongi hetk, kus vihitaja minuga riidleb :). Juuni 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: