Kukkurtihane

Juuni alguses käisin otsimas kukkurtihast. Läksin esimesena samasse kohta, kus kukkurtihast eelmiselgi aastal pesitsemas nägin. Ka sel aastal oli uus pesa tehtud vana lähistele, kuid minu hinnangul oli see lind oma pesaehitusega hilja peale jäänud. Samal ajal eelmisel aastal olid mälu järgi juba pesa valmis, kaasa leitud ja ilmselt munadki pesas. Natuke enne jaanipäeva olid juba nokad pesa suust välja piilumas :). Selle aastane lind aga muudkui ehitas usinasti pesa, samal ajal kaasat hüüdes. Kahjuks pole olnud nüüd vahepeal aega tema elu vaatamas käia. Loodetavasti on kõik hästi ja pesitsemine oli edukas :). Juuni 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: