Kalakotkas

Eelnevate aastatega võrreldes on mul selle poole aasta jooksul olnud päris mitmeid lähikontakte linnuliikidega, kes varasemalt mulle väga näole andnud pole. Kalakotkas liigitub minu silmis sinna kõrgemasse kategooriasse, kes suhteliselt harva nähtav liik ning kelle pildilepüüdmine kõige lihtsam just pole. Juba tema nägemine on paras õnnemäng. Mai kuus ta mulle (isegi 2 isendit korraga) silma ette siiski sattus, oli Narva jõest kala püüdmas ning tiirutas jõe kohal päris pikalt. Korraks sattus ta mulle päris lähedale, sealt ka tänane kaader pärineb. Üldjuhul selliseid “lind-taeva-taustal” pilte ma väga ei fänna, ega tavaliselt ka looduses üles ei pildista, kuid kuna tegu ikkagi kõrgema kategooria liigiga minu jaoks, ma seda siiski selle pildi tegin ja oma blogis presenteerida otsustasin :). Mai 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: