Põdrad

Möödunud pühapäeval olin Narva jõe ääres linde vaatlemas. Sealne elurikkus üllatas mind taas. Ka talvisel perioodil oli seal korralik elu, kuna vesi oli narva jõel jäävaba ning seal kus on vesi, on ka elu. Sama jätkus ka nüüd, kevadel. Ühel momendil keskendusin heletildri jäädvustamisele, kes minust pisut kaugemal tometas. Järsku kuulsin võsast raginat, mis ehmatas ka linde. Jõe äärde olid saabunud kaks noort põtra. Müstika :D. Neid ootasin ma sinna küll kõige vähem :). Ma olin üsna varjamata ja kükitades kalda ääres, neile ma siiski silma ei hakanud. Vaikselt läheneti vee suunas ning ühel hetkel läksid nad ka ujuma :). Võib öelda, et suhteliselt jackpot. Mis edasi sai, seda siis juba ehk järgnevates postitustes :). Mai 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: