Õhtune liiklus

Möödunud nädalavahetusel, reede hilisõhtul, olin mere ääres õhtust elu kaemas. Kuna ilm oli pilves, siis midagi erilist seal ei sündinud. Peale päikeseloojangut, pimeduse saabudes, läks aga suuremaks sagimiseks. Püssilaskude saatel hakkasid mereranda kogunema haned, keda ilmselt põldudelt eemale peletati. See hulk oli ikka midagi müstilist. Võis arvata, et seal oli tuhandeid ja võibolla isegi kümneid tuhandeid linde. Nende hulgas kogunes ka grupp sookurgi mererannal. Korraga läks see kurgede kamp lendu ja taevas täitus korralikult lindudest. Väljas oli sel hetkel üsna hämar, mistõttu jäi see kaader ka selle õhtu viimaseks. Aprill 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: