Pulmatants

Olen aastaid kevadeti tuttpüttide rändelt tagasi saabumise hetkest neid vaatamas käinud, et näha nende pulmarituaale. Nad on minu silmis ühed ilmekamad kurameerijad keda meie vetes näha :). Kui tavapäraselt nad iga mingi aja tagant üksteisega tõtt vaadates oma päid ühele ja teisele poole liigutavad, siis täna nägin nende pulma tipphetke ka ära. Siiani olin näinud seda nn. “lillede” kinkimist vaid teiste piltidelt. Seekord olin päikesetõusu ajal õiges kohas ning nägin ka oma silmaga selle kümmekond sekundit kestva vaatemängu ära :). Olen ääretult õnnelik, kuna olen seda hetke 4 aastat oodanud ja lõpuks sai see ära nähtud :). Mõned pildid siis sellest “show´st” :). Aprill 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: