Kuri pilk

Olgugi, et värbkakk on väikseim, leevikese suurune kakuline Eestis, on tema pilk äraütlemata kuri ja tõsine :). Möödunud aasta lõpus ja käesoleva alguses elevust pakkunud lind on mulle tänaseni väga värvikalt meeles. See oli esmakordne lähikontakt antud liigiga ning võiks tagantjärele öelda, et see oli täis usaldust, kuna pidin ikka kurja vaeva nägema, et ta mulle niiviisi otse “silma sisse” vaataks :). See tähendab vaid seda, et mind ta ohuna ei võtnud, pigem huvitas teda muu ümberringi toimuv. Veebruar 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: