Merikotkas

Eelmisel pühapäeval hakkas ühe põllu peal kahtlaselt suur kuju silma. Sellises suurusega kulle meil pole, seega esimene mõte osutus peale esimesi pilte ka tõeks- merikotkas oli istumas keset põldu ühe mullahunniku otsas. Pole kunagi enne ühtki kotkast sarnaselt passimas näinud. See olnud tavaliselt hiireviudele või loorkullidele omane käitumismaneer. Seekord siis nii :). Pilte klõpisin isuga, õnneks minu peatumise peale ta ära ei lennanud ning jätkas kellegi jälgimist ka peale minu eemaldumist :). Veebruar 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: