Saka (Kivisilla) juga

Kui möödunud nädalavahetusel kõik Valaste juga imetlemas käisid (k.a ka mina :D), sattusin mööda sõitma ka oluliselt väiksemast, Saka joastikust. Ka seal oli situatsioon sama, tugev meretuul oli jääskulptuurid ka sinna loonud. Rahvast oli oluliselt vähem, mõned võõramaa turistid, kes ilmselt Saka mõisas ööbisid :). Tegin sealtki väikse jäädvustuse, telefoniga panoraampilt :). Üldiselt saab pildi ette, mis seal toimus. Suvisel ajal on tegu minu arust ääretult müstilise ja vihmametsa meenutava paigaga. Mõned suvised võtted on nähtavad ka siin. Veebruar 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: