Talvine tuuletallaja

Juba teist talve järjest oleme vennaga ida-virumaal vaadelnud talvituma jäänud tuuletallajat. Peale tuuletallaja toimetavad samas kohas ka hiireviu, taliviu, väikepistrik ja raudkull. Põhjus, miks neid röövlinde nii palju ühte kohta koondunud on, peitub nagu eluslooduses ikka- toidus. Nimelt on seal igal talvel suurem värvuliste parv toimetamas ja selgelt on see ka röövlindudele heaks talve üleelamise võimaluseks. Tuuletallaja ja väikepistrik on väga väledad linnud ja päris mitmel korral olen näinud ka õnnestunud sööste värvuliste parve keskele. See on magus paik ja tore, et saame seda elu seal juba mitmendat talve järjest jälgida. Veebruar 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: