Sabatihane

Eelmisel aastal sai sabatihaseid üle poole aasta taga aetud. Nähtud sai neid varemgi, kuid nagu ma ühes eelnevas postituseski kirjutasin, ilmuvad nad eikuskilt, tavaliselt suure kambaga, teinekord üsna lähedale ja ajavad fotograafi segadusse. Kuna linde on palju, ei suuda otsustada, keda pildile püüda ja nii nobedate lindude puhul on nad sama kiiresti kadunud, kui nad algselt välja ilmusid. Ja lõpuks jäävadki sulle mõned kaadrid, kus lind on täpselt pea ära pööranud või uduselt pildile jäänud. Möödunud nädalavahetusel tabas mind sama olukord. Asja tegi keerulisemaks veel fakt, et mul fotokas nendega kokku põrkamise ajal veel fotokotis oli :). Sellegipoolest sai kümmekond pilti tehtud, millest 1 selline enam-vähem sai :D. Jääme järgmist kohtumist ootama :). Jaanuar 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: