Värbkakk

Olen aastaid kakke otsinud kõikvõimalikest kohtadest, kuid ilmselt pole osanud neid hea kaitsevärvuse tõttu märgata või olen siiski valedes kohtades käinud :). Eile toimus mu elu teine, kuid selle aasta esimene kohtumine väikseima kakulise- värbkakuga. Mul õnnestus teda ühel lagendikul kokku 3h vaadelda, oleks ka kauem muidugi saanud, kuid päev oli lühike ja tahtsin ka mujale jõuda. Olin alguses ettevaatlik, kuna see oli esimene lähikohtumine ning esmalt oli tarvis näha kui tolereeriv ta inimese suhtes on. Peale esimese tunni möödumist olid tema käitumismaneerid suhteliselt arusaadavad ja tundus, et minu kohalolek ei pakkunud talle enam suurt huvi ning oli näha, et tegeles aina süvenenumalt hiirte otsimisega. Siis oligi võimalus talle ka lähemale saada. Kuna tegu ikkagi kõigest leevikese suuruse linnuga, püüdsin teda ka võimalikult lähedalt pildile saada. See jäi üheks lähimaks kontaktiks antud linnuga. Detsember 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: