Elusad ja surnud

Ühel oktoobrihommikul sai käidud kakku otsimas. Lagendikule jõudes valitses kõikjal paks udu, polnud kakku kuskil. Vaid üks sokk ehmatas mitu korda, kui teisel pool raiesmikku jube valjult haukus :). Enne raiesmikult ära sättimist otsustasin korraks ka drooni õhku lasta, lootes kõrgemalt näha mõnda kihvti udust vaadet. Kahjuks oli udu/pilve kiht nii paks, et allpool olevat metsa peaaegu ei näinudki. Kuid metsa kohal tiirutades sai tehtud mõni klõps metsamustrist, mis mulle hilisemal vaatlemisel isegi täitsa meeldima hakkas. Siin ta siis on. Oktoober 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: