Viimased värvid

Ühel õhtupoolikul oktoobris, olin taas mere ääres rändelinde piilumas. Miskipärast oli merel täielik vaikus… nii tuule, kui ka rändelindude osas. Tänu sellele oli suurepäraselt kuulda kõiksugu hääli roostikus, mistõttu õnnestus näiteks kohata roohabekaid. Sellest kirjutasin ühes varasemas postituses. Aga sellega mu päev veel ei lõppenud. Kui terve päev oli pilves ja selline sombune taevas, siis loojangu ajal tõmbas taeva selliseid värve täis, mille peale oma linnuotsingud varem lõpetasin ja hoopiski drooni õhku lennutasin. Vaatepilt oli täpselt sama vinge ja värviline, nagu tänaselt pildilt näha võib :). See ongi peamine põhjus, miks endale väikse drooni muretsesin, et ta minuga igal pool kaasas oleks ning just sellistel momentidel need hetked ka pildiks vormistada õnnestuks. Oktoober 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: