Sabatihane

See nunnu pulgakomm jäi mu teele nädalapäevad tagasi. Nendega on ikka omajagu raske. Esiteks tulevad nad suurema seltskonnaga korraga. Loomulikult on nad jube väledad ja ei püsi hetkegi paigal. Ja siis ei suuda fotograaf ka sellele ühele tegelasele keskenduda ja hakkab valima alati mõne lähedamal oleva isendi vahel. Lõpuks lendavad nad sama kiiresti edasi, kui nad tulid. Just sellisena võiks kirjeldada nendega kohtumist :D. Sel korral sai imekombel isegi paar pilti mälukaardile salvestatud. Üks neist ka täna vaatamiseks. September 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: