Mustlagle

Mustlagled satuvad meile peamiselt rände ajal, ehk kevadeti ja nüüd sügiseti, vahemikus september-november. Põrkasin minagi nüüd taas nende lindudega põhjarannikul kokku. Viimasest kohtumisest on möödas umbes täpselt 4 aastat :). Ja huvitavalt kombel kohtasin neid seal samas, kus ka 4a tagasi. Kui tollal nägin vaid 2 lindu mööda lendamas, siis seekord oli neid sadu. Lendasid kuni 50 pealistes gruppides, vahest ka väiksemates. Mõned ujusid ranniku lähistel, et veetaimedest keha kinnitada. Mõned ronisid suisa maismaale toituma ja sulgi kohendama. Tänasel pildil nähtav lind oli just maandumas rannikuvette, hiljem suundus ka kuivale maale toituma. Kuid sellest juba hiljem ;). September 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: