Sabatihane

Olen selle aasta jooksul lugematuid kordi sabatihaseid näinud, kuid mingil põhjusel pole õnnestunud hästi pildile püüda. Alati on mingi segav faktor oksa näol, või vaatab lind valesse suunda või on lind ebaterav jne. Möödunud nädalal õnnestus taaskord ühe suure tihaste segaparvega kokku trehvata, seal sees ka mitmeid sabatihaseid. Selgelt keskendusin vaid sabatihastele, kuna eelpool kirjeldatud põhjustel ei olnud mul neist siian head jäädvustust :). Õnneks seekord halastati või olin ise kiire reageerima, aga pildi ma koju tõin, millega ka rahule jäin :). August 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: