Tikutaja

Igal aastal püüan juba päris suve alguses neid leida, kuid nad oskavad end nii hästi kõrkjatesse peita, et näed neid alles siis, kui paari meetri kauguselt su ees minema lendavad. Kuid augustis hakatakse tavaliselt juba kogunema suurematesse seltskondadesse koos teiste kahlajatega. Nii ma ka eelmisel nädalal mõned isendid täitsa lagedalt mererannalt toitumast leidsin. Tikutajaid oli vahepeal mu nina all lausa 3 toimetamas, ühel hetkel mahtusid siiski maksimaalselt 2 lindu korraga kaadrisse. Lihtsalt kogu võti seisneski selles, et oota ära strateegiliselt õige aeg ja linnud jalutavad ise sulle paari meetri peale vastu :). Juuli 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: