Plütt

Minu jaoks on tegu pigem harva nähtava linnuga. Sel aastal on mu külastused mere äärde olnud üsna kesised. Sellegi poolest olen kolmes eri kohas kolmel erineval päeval kohanud plütte. Sellest võiks järeldada, et nende lindude jaoks on olnud mingit pidi kas parem aasta või on nende teed minu tavapäraselt külastatavatele aladele sagenenud. Mul on neid alati suur heameel tervitada, tegu pigem inimesi tolereerivate kui pelgavate väikeste merelindudega. Juuli 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: