Rannapungerja

Möödunud nädala jagu puhkust sai veedetud kaunis kohas- Rannapungerjal. See on kena koht Peipsi järve ääres. Õnnestus teha ka esimesed arglikud sammud drooni-fotograafias ning jäädvustatud mõned kaunid vaated pisut kõrgemalt kui inimsilm maapinnalt haarab :). Tänasel pildil on kenasti näha Peipsi järves tüüpilised madalikud, mis nagu lainetena mööda rannikuvett kulgevad. Kohatine pilve tagant piiluv päike tõi need kenasti ka esile. Hiljem sai oma jalaga need ka ära katsutud ja esmakordne Peipsi järve suplus tehtud :). Pildi tsentrist võib tähelepanelik vaataja leida ka Rannapungerja tuletorni. Juuli 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: