Veetallaja

Postitan ikka ja jälle pilte neist lahedatest tegelastest. Nii kihvt kogemus oli neid jälgida mitme tunni jooksul. Ennast veel korrates- kohtasin siis Juuni alguses ühte veetallajate paarikest, kes mulle meeleldi poseerisid. Mängisid vahelduva eduga minuga peitust, vahepeal toitusid, puhkasid ning päeva lõpuks tulid mind ka 3m peale uudistama,s amal ajal kui ma lihtsalt kivil istusin ning jalga/selga puhkasin :). Õnnestus neist momentidest erinevaid hetki jäädvustada. Tänasel pildil oli emane veetallaja alguses peitust mängimas, kuid hiljem tuli ikka kivi tagant välja end näitama :). Juuni 2018.

Klikka pidile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: