Sokk kollases

Mõned nädalad tagasi kohtasin päikesetõusul rannas üht sokku. Oli teine natuke ärevil, kuna ei näinud täpselt, kes ma olen. Kepsutas natuke minust eemale ja jäi taas valvesse. Lõpuks hakkas minu peale veel haukuma ka, kuna ma ei reetnud end ning jäin kaamera varju. Pildi sain manuaalselt teravustades läbi roostiku ja heina, mis minu ja soku vahele jäi. Välja tuli selline huvitav kollase udu jäädvustus :). Lahkusin peagi vaikselt eemale, veel ~10 minutit hiljem oli kuulda, kuidas sokk rahuneda ei suutnud ning aeg-ajalt haukus nii, et kogu rannik kajas :). Äge kogemus. Mai 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: