Metsnugis

Kirgliku linnupildistaja jaoks on iga juhuslik kohtumine loomaga eriline :). Kuna ma tavaliselt ei liigu neid radu mööda, kus loomad liiguvad, pole väga suur tõenäosus nendega ka kokku põrgata. Tahest tahtmata meie teed vahest siiski ristuvad. Ka möödunud nädalavahetusel tegime venna Oliveriga väikse fotopäeva, milel tipphetkeks jäi ootamatu kohtumine (esmakordselt) metsnugisega. Olime mööda matkateed autoni kõndimas, kuniks äkki kostus metsast jubedat raginat- metsnugis kolas metsas ringi ning meie liikumise peale ehmatas ning põgenes kassi kombel puu otsa :). Meist jäi ta sinna oksa peale passima, ootas kuniks segavad faktorid on läinud. Üks jäädvustus sellest momendist täna vaatamiseks. Mai 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: