Isane roohabekas

Oma viimases roohabeka postituses mainisin, et viimasel korral. kui roohabekatega kokku põrkasin, pakkusid nad mulle pisut teistsuguseid hetki, kui siiani. Ehk seekord lisaks roostikus toitumisele, käisid nad ka veepinnalt head ja paremat otsimas. Oli võimalus langeda nendega samale tasemele, ning jäädvustada heted samast vaatevinklist. Kindlasti polnud see teab mis lihtne ülesanne, kuna linnud olid pidevas liikumises ning liiguti ringi rookõrte vahel. Kuid sellegipoolest sai mõned momendid pildile, millest üks ka täna näitamiseks. Aprill 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: