Vesipapp

Juba kuuendat talve järgemööda kohtan ühes ja samas kohas vesipappi. Vesipapp talvisel ajal pole muidugi haruldus, kuid tore on tõdeda, et meie talv ja loodus vesipappidele jätkuvalt sobiv on. Kahjuks on raske öelda, kas ma kohtun iga talv sama linnuga või on tegu siiski erinevate isenditega. Olgugi, et läbi 6a on kõik nähtud linnud arad olnud, on hoolimata sellest meie kohtumised ka fotoks jäädvustada õnnestunud. Tänane talv on olnud üsna karm, viimaste nädalate korralikud miinuskraadid on jõed suuremas osas jääkaanega katnud. See vähendab ka vesipapi toitumisalade mitmeksisust, mispeale on iga jäävaba osa jõest väärtuslik. Just neis jäävabades kohtades neid ka kohtab. Veebruar 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: