Emane roohabekas

Sel aastal oman kahte kogemust roohabekatega. Kohad olid erinevad (~120km vahet) ja ka tingimused erinesid üksteisest. Roostik oli küll sarnane mõlemal juhul, kuid olustik ja pildistamistingimused pigem mitte. Ehk kui esimesel kohtumisel (millest pärineb ka tänane pilt) oli roostik üsna madal ning hõre, oli teisel kohtumisel roostik 2x minu pikkust ja ülimalt tihe. Esimesel juhul olid valgustingimused kehvad, teisel juhul oli valgus ok, kuid mere ääres oli korralik tuul, mis kõrsi jubedal määral liigutas. Ehk et fotograaf peab olema valmis igasugusteks tingimusteks :). Ja eks mõnel korral ei pruugigi mingit pildimaterjali saada, kuna olustik ei soosinud või polnud loodus su vastu helde :). Käesoleva pildi tegemisel ma umbes sellist olustikku lootsingi- hõre roostik, julged linnud, vaikne tuul, ja midagi peale taeva taustaks. Veebruar 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: