Roohabekas

Veebruar-märts tundub olevat parim aeg tavaliselt roostiku sügavustes tegutsevaid roohabekaid kohata. Olen 3a tagasi korraks paari isendiga kokku põrganud, kuid meie kohtumine kestis loetud minutid. Sel aastal ja täpsemalt veebruari algusest saati kihas sotsiaalmeedia roohabekate piltidest, seepärast ka mina neid taas otsima asusin. Nende parve keskel viibida ja neid pildile püüda on olnud mu pikaajaline unistus. Möödunud pühapäeval see lõpuks täitus. Peamiselt soovisin saada pildile isaslinde, just nende väga efektse välimuse pärast. Tõdesin kohe, et neist kena taustaga lähikaadreid saada, peab olema omajagu õnne ja ka fotograafi enda järjepidevust nendega koos roostikus edasi liikuda. Nad ei tundunud väga arad olevat, lähim kontakt leidis aset 5m pealt. Kuid liikuma pidi siiski vaikselt, mis roostikus liiklejale pigem võimatu missioonina näib :). Sain nende seltsis napp kolmveerand tundi veeta, kuid sellest piisas, et mõned enda jaoks tähtsad pildid mälukaardile talletada. See oli ääretult kihvt kogemus, ning ootan järgmist vaba hetke, et neid kirevaid nunnusid sulepalle uuesti otsima minna saaks :). Veebruar 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: